Chris Giezen

Chris Giezen

oprichter en eigenaar van FC&A

 

Na jarenlang te hebben gewerkt voor talloze bedrijven en overheidspartijen, zoals grote gemeenten, de provincies, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Defensie en het COA wilde ik mijn kennis en vaardigheden ook gaan inzetten voor lokaal en regionaal werkende ondernemers. Zo ben ik mij in 2011 gaan specialiseren in de specifieke behoeften van ZZP’ers en kleine ondernemingen. Die hebben vaak geen tijd of mogelijkheden om hun financiële administratie zelf te doen. Maar voor de grotere, bekende accountancy kantoren en fiscale adviesbureaus is er vaak geen budget. Ik heb daarom diverse servicemodellen ontwikkeld die ik aanbied op basis van een vast, maandelijks abonnement.

Tenslotte voel ik mij ook persoonlijk verbonden met de zelfstandige ondernemers. Bij de meesten kom ik ‘gewoon’ thuis. Ik regel hun boekhouding, doe de BTW-aangiften en verzorg de aangifte inkomstenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om de administratie zelf te voeren – met eigen software – waarna wij alleen de controle en/of aangiften verzorgen. Iedereen bepaalt zelf welk gedeelte van de administratie door mijn bureau wordt uitgevoerd. Mijn aanpak is eerlijk en persoonlijk. Dit alles tegen een duidelijk en bovenal concurrerend tarief.

Chris Giezen (Pijnacker, 1969) heeft op zowel mbo- als hbo-niveau de relevante diploma’s behaald en hij heeft een opleiding tot controller gevolgd. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan talloze cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de telkens wijzigende fiscale regelgeving. Hij omschrijft zichzelf als nauwkeurig, betrouwbaar, analytisch en gedreven. Sinds 2014 is zoon Jan Giezen (Pijnacker, 1996), thans student bedrijfseconomie aan de Hogeschool te Rotterdam, verbonden aan FC&A.